Veilingen in Limburg

veilingen in limburg

Prachtige chateau in Limburg

Van het prachtige Maastricht, ook wel bekend om de ‘kerkentweeling‘, tot Geleen, Venray, Venlo en Roermond. Gouden Hand Veilingen is met meer dan tien jaar ervaring een betrouwbare partner op het gebied van het veilen van goederen. Voor veilingen in Limburg is er geen betere partner. Meedere keren per jaar organiseert Gouden Hand Veilingen op maat gemaakte kavels die nationaal en internationaal worden geveild. Van landbouwmachines tot grote schepen maar ook restpartijen en vele andere objecten en goederen. Iedereen kan objecten en goederen inbrengen en natuurlijk kopen op deze veilingen.

Gouden Hand Veilingen in Limburg veilt niet alleen vanwege een (dreigend) faillissement voor haar partners maar ook als alternatief of nieuw verkoopkanaal  voor afgeschreven machines of voorraden. Via Gouden Hand Veilingen bereikt u miljoenen bezoekers wereldwijd. Zodoende kunnen wij u dan ook bij ons de beste opbrengst voor uw objecten of goederen aanbieden.

Veilinghuis in Limburg

Goudenhand Veilingen B.V. is met haar lokale aanwezigheid toegankelijk voor iedereen. Met een inbrenglocatie in Limburg kunt u eenvoudig in uw regio goederen inbrengen voor onze veilingen. Met ons wereldwijde netwerk aan potentiële kopers kunnen uw goederen zomaar aan de andere kant van wereld worden gestuurd. Wilt u meer weten over onze veilingen? Neem dan contact met ons op.

1.000.000+

Potentiele kopers wereldwijd

850.000+

Biedingen per jaar

67

Landen bereik

Meebieden op een actuele veiling

Bent u opzoek naar alle kavels die via Gouden Hand Veilingen lopen? Bekijk het complete overzicht.

Verkopen via een veiling

Uw objecten of goederen via Gouden Hand Veilingen verkopen? Bekijk hier alle informatie en neem direct contact met ons op!